Bell Schedules

Pre-K thru 8th Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1, Grades 7-8 8:00 AM 9:30 AM 90 min
Half- way point of Block 1/ exchange for 45 minute classes 8:45 AM
Block 2, Grades 7-8 9:33 AM 11:03 AM 90 min
Half-way point of Block 2/exchange for 45 minute classes 10:18 AM
Block 3, Grades 7-8 11:06 AM 12:36 PM 90 min
Half-way point of Block 3/exchange for 45 minute classes 11:51 AM
K-4 Recess 12:00 PM 12:12 PM 12 min
Lunch Period 12:36 PM 1:07 PM 31 min
Block 4, Grades 7-8 1:10 PM 2:40 PM 90 min
Half-way point of Block 4/exchange for 45 minute classes 1:55 PM
Intervention/Trojan Time 2:40 PM 3:10 PM 30 min
Car Riders Dismissal 3:10 PM
Bus Riders Dismissal 3:15 PM